Cumartesi, Ekim 5, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatayHatayspor'da yapılacak olan seçim

Hatayspor’da yapılacak olan seçim

Hatayspor’un yarın yapılacak olan kongresinde iki listenin seçime girmesi bekleniyor.

Genel kurul yarın saat 16.00 da EXPO Orta Kültür Alanında yapılacak. Çoğunluk sağlanamazsa seçimler 5 Temmuz’da çoğunluk aranmaksızın gerçekleştirilecek.

Geçtiğimiz hafta HBB Başkanı Mehmet Öntürk, mevcut yönetimle yaptığı görüşmeler sonucunda, kongrede Hatayspor’un geleceği için kentin tüm dinamiklerini içine alan ortak bir çalışma zemini oluşmasını sağlamış ve taraflardan ortak bir açıklama yapılmıştı.

ŞAŞMAZ: BİR OYDA ALSAM ADAYIM

Hatayspor’un kongresinde aday olacağını açıklayan eski başkan ve yöneticilerden Mehmet Şaşmaz da, “Benim kadromda Türkiye’de ve yurt dışında isim yapmış holdingler, büyük şirketler, ünlü iş insanları var. Bir oy alacağımı bilsem dahi aday olacağım. 23 kişilik yönetim kurulumuz hazır, hizmete hazırız. Biz Hatayspor sevdalısıyız. Biz projelerimizle adayız. Hatayspor’u 5 yıl yönetecek projelerimizi kongrede açıklayacağız. HBB’den bir lira destek istemiyoruz” dedi.

Yarın yapılacak kongrenin uzlaşı içerisinde tamamlanması bekleniyor. Çoğunluğun sağlanması halinde Hatayspor’un yeni başkanı da yarın yapılacak kongrede belli olacak. Aksi bir durumda ise düğüm 5 Temmuz’da çözülecek.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER