Cuma, Eylül 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaİskenderunGürkan Aslanın yardımcısı belirlendi

Gürkan Aslanın yardımcısı belirlendi

 İskenderun sporda yeni dönemde teknik direktör Gürkan Aslan’ın yardımcılığını,  Aykan Öksüz yapacak.

Hatayspor’un alt yapısında yetişen sırasıyla Hatayspor, Ankaragücü, Telekomspor, Şekerspor, Erzurumspor, Göztepe ve Malatyaspor takımlarında forma giyen Aykan Öksüz, İskenderunspor’da Gürkan Aslan’ın birinci yardımcısı olarak görev yapacak.

Hedefinin kendisini geliştirmek olduğunu belirten Aykan Öksüz, “Bilgi birikim sahibi olmadan bir yere gelemezsiniz. Daha öncede yardımcı hocalık yaptığım takımlar oldu, değerli isimlerle çalıştım. İskenderunspor’da Gürkan Aslan hocam’la istikrarı yakalamak ve başarıya ulaşmak istiyoruz” dedi.

ÖKSÜZ: HEDEFİMİZ İSKENDERUNSPOR’UN LAYIK OLDUĞU YERE TAŞIMAK

Turuncu-Mavili camiaya geldiği için mutlu ve gururlu olduğunu ifade eden Aykan Öksüz, “Hatayspor ve İskenderunspor, ay ve yıldız’dır, birbirinin tamamlayıcısıdır. O yüzden bu camiada kendimi huzurlu hissediyorum” dedi.

Aykan Öksüz, gazetemize yaptığı açıklamada, İskenderunspor yeni sezonda ses getirecek bir kadroya sahip olduğunu belirterek, şöyle devam etti:

Öncelikle Gürkan Aslan hocamla olmaktan büyük keyif alıyorum. İnanılmaz bir futbol zekâsı var. Futbolun bilimsel tarafını da uygulayan bir teknik adam özelliğine sahip. Asla pes etmez, sonuna kadar mücadele eder. İşte bu özelliklerini İskenderunspor’a yansıtmak istiyor. Ekip çalışmasını çok seviyor, bu da İskenderunspor’u layık olduğu yere taşıyacağımızı gösteriyor. Taraftarlarımız yeni dönemde bambaşka bir takım izleyecekler. İzlerken de inanılmaz keyif alacaklar, diye düşünüyorum.”

İSKENDERUNSPOR GENÇ VE DİNAMİK KADROYA SAHİP

Başkan Hakan Bolat’ın takımın başarısı için fedakârlık yaptığına dikkat çeken Aykan Öksüz, “Kıymetli başkanımız İskenderunspor’un başarısı için büyük emek sarf ediyor. Ondaki bu enerji takıma yansıyor, hepimizin çalışma şevkini arttırıyor. Şu ana kadar istediğimiz oyuncuları aldık, hepsi birbirinden yetenekli ve genç isimler. Dinamik bir kadromuz var. Eksiklerimiz var, Gürkan Aslan hocam eksikleri gidermek için Başkanımızla istişare ediyor. Taraftarımızı mutlu edecek sonuçları almak için işi sıkı tutacağız ve sezona eksiksiz başlamak için yoğun haftalar içerisindeyiz” diye konuştu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER