Cuma, Eylül 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaSporHatayspor'da borç 15 milyon TL

Hatayspor’da borç 15 milyon TL

Hatayspor kulübü borcunun 15 Milyon EURO olduğu açıklandı. Salı akşamı HRT’de Ömer Cihangir’in spor programına konuk olan kulüp sözcüsü Ahmet Atıç, borcun açıklandığı gibi değil 15 Milyon EURO yani 525 milyon lira olduğunu bildirdi.

SARISEKİ STADINA RET

Hatayspor sözcüsü Ahmet Atıç aynı programda ayrıca, Bordo-beyazlı ekibin maçlarını oynayacak saha konusundaki gelişmelere de açıklık getirdi. Sarıseki sahasında ikinci yarıdan itibaren maçların oynanabileceğine ilişkin görüşlerin kabul görmediğini söyleyen Ahmet Atıç, geçtiğimiz günlerde TFF’den bir heyetin Hatay-İskenderun’a gelerek Sarıseki stadında inceleme yaptıklarını hatırlatarak şöyle dedi.
“İskenderun’daki Sarıseki Stadyumun TFF ve Yayıncı kuruluşun yaptığı denetimlerden Stadın fiziki yapısı, çimleri, yayıncı kuruluşun Kamera açıları çekim için uygun olmadığı ve olumsuz Rapor çıkması üzerine İskenderun Stadından vazgeçildi.
Bu nedenle de başka arayışlara geçtik ve Orta hasarlı olan Antakya’daki Stadın, Spor Bakanlığı ve merkezî hükümet tarafından en kısa zamanda ihaleye çıkarılıp 1 yıl içerisinde yapımı tamamlanıp önümüzdeki sezonda maçların Antakya’da oynanacağını ümit etmekteyiz”
RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER