Cumartesi, Ekim 5, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelBeylik Tabancasıyla İntihar etti…

Beylik Tabancasıyla İntihar etti…


Hatay’ın Dörtyol ilçesinde Jandarma Komutanlığı’nda görevli bir uzman çavuş, beylik tabancası ile kafasına sıkarak canına kıymak istedi. Hastaneye yetiştirilen uzman çavuş, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Edinilen bilgiye göre, dün gece saat 03.00 sıralarında Özerli Mahallesi Değirmendere caddesi üzerinden gelen silah sesi üzerine çevredekilerin haber verilmesi üzerine bölgeye 112 ekipleri ile birlikte polis ekipleri yönlendirildi.
Olay yerine yetişen Polis ve 112 ekipleri kendi aracı içerisinde silahla intihar girişiminde bulunan Dörtyol Jandarma Komutanlığı’nda görevli 38 yaşındaki Uzman Çavuş A. Y. yaralı olarak buldu ve hastaneye yetiştirildi. Durumu ağır olan uzman çavuş A. Y. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Çevredeki vatandaşlar silah sesinden önce bir bağırma sesi duyduklarını ifade ederek “Bunun üzerine aşağıya indiğimizde uzmanı kanlar içerisinde bulduk, kendi aracı içerisinde intihar etmişti bir şekildeydi, hemen 112 ve polise haber verdik” dediler. Polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER