Perşembe, Eylül 19, 2024
No menu items!
Ana SayfaİskenderunMuhtarlar Kızılay'a teşekkür etti

Muhtarlar Kızılay’a teşekkür etti

Yazlık kıyafetler, hijyen setleri ve yeni doğan bebek setleri gibi malzemeleri şube, Mahalle Muhtarları aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor.

Bağışçı kuruluşlardan temin edilen malzemeleri Kızılay  İskenderun Şubesi, deprem bölgesi Hatay’da, yüzyılın felaketinin ilk günüden buyana ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırmayı sürdürüyor.

Şube Müdürü Seden İlhan, bağışçı kuruluşlardan temin edilen malzemelerin hızla depolara indirildiğini ve muhtarlar aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine dağıtıldığını belirterek “Yazlık kıyafetlerin yanı sıra diş fırçası gibi hijyen kitlerini de ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz. Şu anda gıda, kıyafet ve hijyen seti talepleri de alıyoruz ve bu taleplere göre yardımlarımızı yönlendiriyoruz” dedi.

Geçtiğimiz hafta İskenderun Devlet Hastanesi’ne yönelik yapılan yardımlar hakkında da bilgi veren İlhan, “Yeni doğan servisine 112 adet ‘yeni doğan’ seti verdik. İçerisinde kıyafetler, biberonlar, emzikler var. Yeni doğan setimiz, Kız ve erkek olarak altı parça kıyafet, biberon ve emzikten oluşuyor. Poşetler halinde yeni doğan çocuklarımızın annelerine teslim ediyoruz” diye konuştu.

Mahalle Muhtarı Sabahattin Anlamaz ise Kızılay Şubesi tarafından kendilerine ulaştırılan malzemelerin ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmasında önemli rol oynadıklarını belirterek, şube başkanı ve çalışanlarına teşekkür etti.

İskenderun Muhtarlar Derneği Başkanı Ethem Ayseki ise Türk Kızılayı İskenderun Şube Başkanı Recep Sivri’yi ziyaret ederek, depremden bu yana gösterdikleri özverili çalışmalardan dolayı teşekkürlerini iletti ve şube müdürü Seden İlhan ile ekibini takdir etti.

Kızılay İskenderun Şubesi, deprem sonrası ihtiyaç sahiplerine yönelik yardımlarını sürdürmeye devam ederken, bölgedeki vatandaşlar da yapılan bu desteklerden memnuniyetlerini dile getiriyor.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER