Perşembe, Eylül 19, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatayYeni Hatay MHP İl Başkanı Metin Taşçı

Yeni Hatay MHP İl Başkanı Metin Taşçı

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin tensipleriyle, Hatay İl Başkanlığı görevine atanmış olan kıymetli dava arkadaşımız Metin Taşçı kardeşime yeni görevinde başarılar diler, bu kutsal görevin kendisi ve teşkilatımız için hayırlı olmasını dilerim.
Milliyetçi duygularla yoğrulmuş, vatan ve millet sevdasıyla dolu yüreğiyle, partimize ve memleketimize katacağı değerlerin büyük olacağına yürekten inanıyorum. Metin Taşçı’nın liderliğinde, Hatay teşkilatımızın daha da güçleneceği, birlik ve beraberlik içinde hedeflerimize ulaşacağı inancını taşımaktayım.

Ayrıca, bu önemli görevi devreden Mehmet Fevzi Altay başkanım ve abime de şükranlarımı sunmak istiyorum. Mehmet Fevzi Altay, görev süresi boyunca göstermiş olduğu özveri, azim ve kararlılıkla, partimizi en iyi şekilde temsil etmiş, milliyetçi hareketimize önemli katkılar sağlamıştır. İl Başkanlığı süresince yaptığı hizmetler ve gösterdiği üstün gayretler için kendisine minnettarız. Milliyetçi Hareket Partisi’nin sarsılmaz temelleri üzerinde yükselen bayrağımızı, aynı inanç ve kararlılıkla dalgalandırdığı için kendisine teşekkür ediyorum.
Bugün, dünden daha güçlü, yarın ise bugünden daha kararlı bir şekilde yolumuza devam edeceğiz. Milliyetçi Hareket Partisi olarak, Hatay’da ve Türkiye genelinde milli ve manevi değerlerimize sahip çıkarak, ülkemizin geleceği için çalışmaya devam edeceğiz. Her bir üyemizin katkılarıyla, birlikte daha nice başarılara imza atacağımızı biliyorum.
Bu vesileyle, yeni İl Başkanımız Metin Taşçı ve eski İl Başkanımız Mehmet Fevzi Altay’a bir kez daha teşekkür ediyor, her ikisine de sağlık, mutluluk ve başarı dolu bir gelecek diliyorum. Milliyetçi Hareket Partisi’nin yürekli neferleri olarak, milletimize hizmet yolunda durmaksızın çalışmaya devam edeceğiz.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER