Perşembe, Eylül 19, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatayHBB İl genelinde asfalt seriyor

HBB İl genelinde asfalt seriyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi, il genelinde trafik akışını etkileyecek noktalarda vatandaşların daha güvenli bir şekilde ulaşım sağlaması adına projelerini sürdürüyor.

Hatay genelinde altyapı hatlarının ve yolların daha uzun ömürlü olması amacıyla yoğun mesai harcayan Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı, kurum planlaması ve vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda tespit ettiği yollarda bakım onarım ve yenileme çalışması gerçekleştiriyor.

DÖRTYOL, İSKENDERUN VE BELEN’DE ASFALT ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

HBB ekipleri tarafından yapılan çalışmalar kapsamında Dörtyol Yeniköy Mahallesi’nde trimer kazı çalışmasının ardından 1 km uzunluğunda asfalt serimi, İskenderun Denizciler Mahallesi Çamlık yolunda 1,2 km’lik asfalt serimi ve Belen Sarımazı Mahallesi’nde ise 4,5 km’lik asfalt ile sathi kaplama çalışmaları yürütülüyor.

İl genelinde ulaşımın rahatlaması adına yollarda asfalt serimi çalışmasının yanı sıra bakım onarım yapıldığını da belirten HBB yetkilileri, asfaltlama çalışmaları tamamlandıktan sonra yol çizgilerinin çekilerek yolların daha modern bir hâl alacağının bilgisini paylaştı.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER