Perşembe, Eylül 19, 2024
No menu items!
Ana SayfaİskenderunCHP İskenderun Gençlik Başkanı Gökhan

CHP İskenderun Gençlik Başkanı Gökhan

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe teşkilat binasında gerçekleştirilen genel kurula tek listeyle gidildi. CHP Hatay Milletvekili Nermin Yıldırım Kara’nın da hazır bulunduğu Kongreye İlçe Başkanı Av. Hüseyin Derin, yönetim kurulu üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri ve Kadın Kolları Başkanı Necla Mengüç de katıldı.

Murat Can Gökhan’ın başkanlığında tek listenin oylandığı kongrede CHP İskenderun Gençlik Kolları yönetim kurulu belirlenirken, yönetim şu isimlerden oluştu: Hazal Gürün, Rabia Yüksel, Öznur Çetin, Hazal Mansuroğlu, Abdulkadir Erol, Necmettin Erdem, Fahrettin Can, Anıl Keklik, Mustafa Kızıldağ, Ahmet Mert Çolak, Hüseyin Saygılı ve Hüseyin Akça.

CHP İskenderun Gençlik kolları Başkanlığına seçilen Murat Can Gökhan, kendilerini bu görev layık görenlere teşekkür ederek “Yıllardır partimizin iktidar olması için çalıştık, çalışmaya devam edeceğiz. Cumhuriyet Halk Partisinde olmak benim için büyük bir gurur” dedi.

Genel Başkan Özgür Özel’in gençliğe önem vermesi ve gençlerin yolunun açılmasına yönelik düşüncelerine de değinen Başkan Gökhan “Biz gençler olarak Cumhuriyet Halk Partisi bayrağını daha ileriye taşıyacağız. Atatürk’ümüzün Atamızın bize emanet ettiği Cumhuriyet Halk Partisine sahip çıkacağız. Gençlik Kolları Başkanlık bayrağını devraldığım Mert başkanıma da çok teşekkür ediyorum verdiği emeklerden dolayı. Biz İskenderun’da arkadaşlarımla berabere çalışmalara başlayacağı. Eminim ki çok güzel işler yapacağız İskenderun için” diye konuştu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER