Perşembe, Eylül 19, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderunİskenderun'da çıkan yangın halkı korkuttu

İskenderun’da çıkan yangın halkı korkuttu

Hatay’ın İskenderun ilçesi Denizciler Mahallesinde henüz bilinmeyen bir nedenle çalılık ve ormanlık alanda yangın çıktı. Bir anda çevreye yayılan alevlerin konteyner ile yerleşim alanına sıçrama endişesi yaşandı.

Edinilen bilgilere göre Denizciler Mahallesinin çevreyolu, Dutlu Bahçe sitesi yakınında bulunan çalılık, ormanlık alanda yangın meydana geldi. Çevredekilerin 112 Acil çağırı merkezine haber vermesi üzerine bölgeye HBB İtfaiyesi ile Orman işletme ekipleri kısa sürede sevk edildi. Yangında çalı ve çam ağaçlarının bulunduğu bölgeyi saran alevlerin metrelerce gökyüzüne yükseldiği gözlendi. Söndürme çalışmaları sırasında Orman işletme ekiplerinin araçları, yüksele alevlerden son anda geri çekilerek uzaklaştığı gözlendi.

HBB ve Orman işletme ekiplerinin ortaklaşa yürüttükleri müdahale sonucunda yangın kontrol altına alındı, soğutma çalışmaları sürüyor. Bu arada yangının çıkışıyla ilgili yapılan soruşturmada, bölgede kaynak işi yaptığı belirlenen bir kişinin gözaltına alındığı iddia edildi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER