Cuma, Eylül 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaReyhanlıReyhanlı'da bisiklet tutkusu

Reyhanlı’da bisiklet tutkusu

Reyhanlı ilçesinde kurulan Reyhanlı Bisiklet ve Doğa Tutkunları grubu, haftanın dört günü bisikletleriyle yaklaşık 25 km yol alıyor.

İlk olarak kendi çocuklarıyla vakit geçirebilmek amacıyla kurulan grup, zamanla ilçedeki gençlerin madde bağımlılığı ve kötü alışkanlıklardan uzak durmalarına yardımcı olmayı hedefleyerek sosyal medya aracılığıyla yayımlandı. Bu sayede grup üye sayısını 50’ye çıkardı.

Grup üyeleri, Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri akşam turlarında 15 km mesafe kat ederek Yenişehir Gölü, Cilvegözü Yol Kavşağı ve çevresindeki mahallelere gidiyor. Pazar günleri ise sabahları 25 km mesafe kat ederek Reyhanlı Barajı, Kumlu istikameti ve Demirköprü taraflarına seyahat ediyorlar.

BİZLERİ SON DERECE MEMNUN ETTİ

Reyhanlı Bisiklet ve Doğa Tutkunları üyesi Abdullah Salk, “Son dört yıldır Reyhanlı’da bisiklet kullanımı konusunda çeşitli etkinlikler düzenliyoruz ve bu sürede birçok etkinliğe katıldık. İl genelinde çeşitli organizasyonlara da destek verdik. Reyhanlı’da, grup olarak örnek alınıp yeni bisiklet gruplarının oluştuğunu görmek bizi mutlu ediyor. Genç, yaşlı, bayan ve çocuk demeden herkesin bisiklete binip özgürce dolaşabilmesi bizleri son derece memnun etti,” dedi.

MÜCADELEMİZE DEVAM EDECEĞİZ

Salk, “Reyhanlı Bisiklet ve Doğa Tutkunları olarak hiçbir maddi menfaat gözetmeden gençleri ve çocukları kötü alışkanlıklardan uzak tutmayı ve spora yönlendirmeyi hedefliyoruz. Amacımız grubumuzu daha ileri seviyelere taşımak, Reyhanlı’nın turizm ve kültür alanlarını tanıtmak ve yaşanabilir bir Reyhanlı için mücadelemize devam etmektir,” diye konuştu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER