Perşembe, Eylül 19, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatayHBB Başkanı Öntürk'ten Gaziler Günü Mesajı

HBB Başkanı Öntürk’ten Gaziler Günü Mesajı

HBB Başkanı Mehmet Öntürk 19 Eylül gaziler günün nedeniyle günün anlam ve önemine yönelik bir mesaj yayınladı, Öntürk mesajında;


“Aziz vatanımızın özgürlük ve bağımsızlığı için düşmana karşı verdikleri cansiperane mücadele, gösterdikleri üstün cesaret ve fedakarlıkla milletimizin gönlünde müstesna bir yere sahip, gurur kaynağımız kahraman Gazilerimizin “19 Eylül Gaziler Günü” kutlu olsun.

Gazilerimiz, “Ölürsek Şehit, kalırsak Gazi oluruz” diyerek vatanımızın bekası için cepheden cepheye koşmuştur. Necip milletimizin birlik ve beraberliğini korumak için üstlendikleri vazifeleri her hal ve şartta var gücüyle yerine getirmiştir.

Onlardan aldığımız ilhamla memleketimizin güvenli, huzurlu ve güçlü geleceği için çalışmak, çabalamak hepimizin milli sorumluluğudur.

Gaziler Günü vesilesiyle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere canlarını vatan için feda eden aziz Şehitlerimizi ve kahraman Gazilerimizi saygı, rahmet ve minnetle anıyorum. Hayatta olan Gazilerimizin 19 Eylül Gaziler Günü’nü içten en iyi dileklerimle kutluyor, sağlıklı uzun ömürler diliyorum.”

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER