Cuma, Eylül 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaArsuzİGC'den Başkan Üstün'e Ziyaret

İGC’den Başkan Üstün’e Ziyaret

 

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar ve yönetim kurulu üyeleri, Arsuz Belediye Başkanı Sami Üstün’ü makamında ziyaret ederek, Başkan Üstün’e yaptığı başarılı çalışmalar nedeniyle plaket takdim etti. Ziyarette, deprem sonrasında Arsuz’un nüfus artışı ve buna bağlı olarak belediyecilik hizmetlerinin artan önemi masaya yatırıldı.

Ziyaret sırasında Başkan Sami Üstün, özellikle deprem felaketi sonrası Arsuz ilçesinin nüfusunun hızla arttığını ve bu artışın belediyecilik hizmetlerinde titiz bir çalışma gerektirdiğini vurguladı. Üstün, mevcut altyapı ve hizmetlerin genişleyen nüfusa göre yeniden düzenlenmesi gerektiğine dikkat çekerek, belediyenin bu konuda hassasiyetle çalıştığını belirtti. “Deprem sonrası Arsuz’da yaşanan bu hızlı nüfus artışı, bölgenin ihtiyaçlarını daha öncelikli hale getirdi. Belediyemiz bu değişime ayak uydurmak için var gücüyle çalışıyor,” diyen Üstün, ilçede devam eden projeler hakkında da bilgi verdi.

Başkan Üstün, Gazeteciler Cemiyeti’nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, basın mensuplarının toplumun bilgilendirilmesindeki rolünün büyük önem taşıdığını ifade etti. Üstün, “Gazeteciler, yerel yönetimlerin halkla olan bağını güçlendiren en önemli köprülerden biridir. Bu nedenle sizlerin desteği bizler için çok değerli,” dedi.

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar ise Başkan Sami Üstün’e başarılı çalışmaları için teşekkür ederek, belediyecilik alanında gösterdiği özverinin ve gayretin takdire şayan olduğunu belirtti. Ziyaretin ardından İskenderun Gazeteciler Cemiyeti heyeti tarafından Başkan Üstün’e bir plaket takdim edildi. Karşılıklı teşekkürlerin ardından ziyaret, günün anısına çekilen toplu fotoğrafla son buldu.

Başkan Sami Üstün’ün belediye hizmetlerinde gösterdiği başarı ve Gazeteciler Cemiyeti ile olan güçlü iş birliği, bölgedeki belediyecilik hizmetlerinin artarak devam edeceğine işaret etti.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER