Cumartesi, Eylül 21, 2024
No menu items!
Ana SayfaİskenderunİGC'den Vekil Çalışkan'a ziyaret

İGC’den Vekil Çalışkan’a ziyaret

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu, Saadet Partisi Hatay Milletvekili Necmettin Çalışkan‘ı ziyaret etti ve kendisine plaket takdim etti.

Ziyaretin amacı, tadilatı tamamlanan İskenderun Gazeteciler Cemiyeti binasının açılış programına Milletvekili Çalışkan’ı davet etmekti. Samimi bir atmosferde gerçekleşen görüşmede, Milletvekili Çalışkan ülke genel durumu üzerine siyasi değerlendirmelerde bulundu.

Çalışkan, Türkiye’nin içinden geçtiği zorlu ekonomik koşullara dikkat çekerek, enflasyon, işsizlik ve gelir dağılımındaki adaletsizlik gibi konulara vurgu yaptı. Ayrıca, ülkenin genel siyasi atmosferinin daha kapsayıcı ve adil bir yapıya kavuşturulması gerektiğini belirtti. Çalışkan, Saadet Partisi’nin bu süreçte halkın yanında durmaya devam edeceğini ve sorunların çözümüne yönelik somut adımlar atılması için çalışacaklarını ifade etti.

Ziyaretin sonunda İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar, Milletvekili Necmettin Çalışkan’ı yeni gazeteciler binasının açılışına davet ederek, basının ülke demokrasisindeki önemli rolüne değindi. Atar, Çalışkan’a desteklerinden dolayı teşekkür etti ve gazetecilik faaliyetlerinin daha güçlü bir şekilde sürdürülmesi için işbirliği içinde olmaktan memnuniyet duyacaklarını belirtti.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER