Pazartesi, Eylül 23, 2024
No menu items!
Ana SayfaİskenderunDemiryürek, veda ziyaretlerini sürdürüyor

Demiryürek, veda ziyaretlerini sürdürüyor

İskenderun’dan pazartesi günü Kırşehir Valisi olarak uğurlanacak olan Kaymakam Murat Sefa Demiryürek, veda ziyaretlerini sürdürdü.
Kaymakam Demiryürek, Hatay Valisi Mustafa Masatlı’nın ardından birlikte görev yaptığı İskenderun 39. Mknz. P. Tugay Komutanı ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Bülent Tarhan, İskenderun 2. Amfibi Deniz Piyade Tugay Komutanı Tuğamiral Ali Yılancı, İskenderun Deniz Üs Komutanı Deniz Albay Necati Koray Salar, İskenderun Dz. Er. Eğt. Alay Komutanı Deniz P. Albay Ümmet Tosun, İskenderun Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Emin Ünalan, İskenderun 2. Ağır Ceza Mahkemesi ve Adalet Komisyonu Başkanı Mahir Taştimur, İskenderun Cumhuriyet Başsavcı Vekili Atalay Kazancı, İskenderun Cumhuriyet Başsavcı Vekili Yunus Çiftçi ile İskenderun Geçmiş Dönem Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’ya veda ziyareti gerçekleştirdi.
29 Ağustos 2022’de başladığı İskenderun Kaymakamlığı görevinden Kırşehir Valisi olarak ayrılacağını belirten Kaymakam Demiryürek, “Kıymetli komutanlarımıza birlikte görev yaptığımız sürede göstermiş oldukları değerli işbirliği ve nazik ev sahiplikleri için; yargı teşkilatımızın kıymetli temsilcilerine, Devlet organlarının uyum ve koordinasyonu konusunda göstermiş oldukları örnek tavır ve samimi nezaketleri için teşekkür ediyorum. İskenderun’da 19 ay birlikte görev yaptığımız önceki dönem Belediye Başkanımız Sayın Fatih Tosyalı’ya deprem sonrası zor zamanlarda göstermiş olduğu kıymetli dayanışma ve samimi ev sahipliği için teşekkür ediyorum” dedi.
Birlikte görev yaptığı ilçe protokolü de, 6 Şubat gibi büyük bir felaketi birlikte atlattıkları Kaymakam Demiryürek’e de İskenderun’un gelişine sağladığı katkılardan dolayı teşekkür ederken, yeni görevinde başarılar diledi.
RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER