Pazartesi, Eylül 23, 2024
No menu items!
Ana SayfaDefneDefne belediyesinde yeni toplu sözleşme

Defne belediyesinde yeni toplu sözleşme

Defne Belediyesi, DİSK Genel-İş Sendikası ile gerçekleştirdiği Toplu İş Sözleşmesi (TİS) kapsamında çalışanlarının haklarında önemli iyileştirmelere imza attı. Belediye Başkanı Halil İbrahim Özgün’ün liderliğinde sürdürülen bu süreç, ülkemizin zor ekonomik koşullarında işçinin emeğini ve alın terini en yüce değer olarak gören bir yaklaşımla sonuçlandırıldı.

Toplu İş Sözleşmesi çerçevesinde, personelin maaşlarında ve sosyal haklarında dikkat çekici artışlar sağlandı. Deprem bölgesinde hizmet veren belediyeler arasında en yüksek maaşı veren belediye olma niteliği taşıyan Defne Belediyesi, bu anlamda diğer depremzede belediyelere kıyasla öncü bir rol üstlendi. Deprem sonrası dönemde hayata geçirilen bu iyileştirmeler, belediye çalışanlarının yaşam koşullarını iyileştirirken, çalışma verimliliğini de artırmayı hedefliyor.

Başkan Halil İbrahim Özgün, yaptığı açıklamada, “Emeğin kıymetini biliyor, işçilerimizin haklarını her daim gözetiyoruz. Defne’nin kıymetli emekçilerine ne yapsak az. Tüm mesai arkadaşlarımıza bu sürecin hayırlı olmasını diliyorum.” ifadelerini kulland

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER