Pazartesi, Eylül 23, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatayHATSU olumsuzlukların önüne geçti.

HATSU olumsuzlukların önüne geçti.

Hatay Büyükşehir Belediyesi, hafta sonu il genelinde meydana gelen şiddetli yağışların yol açtığı sorunlara anında müdahale ederek yaşanacak olumsuzlukların önüne geçti.

 

HBB Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (HATSU), etkili olan sağanak yağışın meydana getirdiği su baskını, rögar tıkanması ve dere taşması gibi olumsuzluklara müdahalelerde bulundu.

 

HATSU ekipleriyle beraber İtfaiye, Fen İşleri ve Zabıta Daire başkanlığına bağlı personeller mesai kavramı gözetmeksizin çalışarak su tahliyesi, rögar tıkanıklığı ve güvenlik önlemlerinin alınması gibi çalışmalarla vatandaşların yardımına koştu.

 

Sağanak yağışlar sırasında vatandaşlar tarafından sosyal medya sayfalarına (Facebook, Instagram, X) ve Alo 185 HATSU Çağrı Merkezi’ne iletilen sorunlara ilgili birimler tarafından gerekli müdahaleler yapıldı.

 

Muhtelif noktalardaki deşarj noktalarında oluşan tıkanmaların giderilmesiyle beraber su taşkını gibi sorunların önüne geçildiğine de vurgu yapan HATSU yetkilileri, yağmur suyu mazgallarının tıkanmasına sebep olacak davranışlardan uzak durulması konusunda sağduyu çağrısında bulundu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER