Cuma, Eylül 27, 2024
No menu items!
Ana SayfaİskenderunİTSO’ Eylül Ayı Meclis Toplandı

İTSO’ Eylül Ayı Meclis Toplandı

 

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Eylül ayı meclis toplantısı, Meclis Başkanı Zeki Altun başkanlığında gerçekleştirildi.

‘CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur İTSO Meclisinde Konuştu’

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Eylül ayı Meclis toplantısına katılan CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, bölgemizde yaşanan son gelişmeleri değerlendirdi. Milletvekili Mehmet Güzelmansur 6 Şubat depreminin ardından, 11 ilde meydana gelen depremde en çok can ve mal kaybının Hatay’da yaşandığını, Hatay halkının bu süreçte, barınmadan, çalışma koşullarına kadar birçok sorunla karşı karşıya kaldığına dikkat çekti. İş insanlarını yakından ilgilendiren mücbir sebebin uzatılması için Ankara’da mecliste ve Bakanlık düzeyinde girişimlerde bulunduğuna da vurgu yapan Milletvekili Güzelmansur, “Her daim Hatay halkının yanındayım. Sorunların çözümü noktasında elimden gelen gayreti gösteriyorum. Bölgemizin kalkınmasında iş insanlarımızın yaşadıkları sorun ve sıkıntıları da yakından biliyor ve takip ediyorum. Ben de sizler gibi bir iş insanıyım. Sizlerin sorunu benim sorunumdur” şeklinde değerlendirmelerde bulundu. İTSO Eylül ayı Meclis toplantısında, CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, meclis üyelerinin sorularını da cevaplandırdı.

S.S. İskenderun Gıda Ürünleri İmalat ve Ambalajcıları Toplu İş Yeri Yapı Kooperatifi Projesi Hayata Geçiriliyor’

Eylül ayı meclis toplantısında konuşan  İTSO Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO olarak üyelerimize yönelik önemli bir projeyi hayata geçirmenin onurunu sizlerle paylamak istiyorum; “S.S İskenderun Gıda Ürünleri İmalat ve Ambalajcıları Toplu İş Yeri Yapı Kooperatifi yaklaşık 9 yıl önce ortaya koyduğumuz bir fikir ile başlattığımız  bir proje olup,  5 yıl öncesinden de kooperatifi kurma çalışmalarımız başladı.  S.S İskenderun Gıda Ürünleri İmalat ve Ambalajcıları Toplu İş Yeri Yapı Kooperatifi projemizin İskenderun için örnek olacak bir uygulama olduğunu düşünüyoruz. Bu süreçte bizlere desteğini esirgemeyen milletvekilimiz Abdulkadir Özel’e ve  Yönetim Kurulu üyelerimize de teşekkür etmek istiyorum” dedi.

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Zeki Altun, ‘Kooperatifin kurulma sürecinden bugüne kadar yaklaşık 9 yıldır fedakârca çaba sarf eden ve kooperatifin kazandırılmasında büyük emeği olan İTSO Muhasip üyemiz Gassan Kuran’a da desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

‘2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Hayırlı Olsun’

İTSO Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, 2024-2025 Eğitim Öğretim yılının başlaması dolayısıyla tüm öğrencilere yeni eğitim öğretim yılında başarılar dileyerek; “Eğitim, ülkemizin refahının itici gücü ve geleceğimizi şekillendirecek en temel unsurların başında gelmektedir. Eğitim, ülkemizi geleceğe taşıyacak genç nesillerin potansiyeline yapılan en önemli yatırımdır.

Nitelikli ve herkes için erişilebilir bir eğitimin önemini uzun yıllardır her platformda vurguluyoruz. Okul öncesinden temel eğitime, mesleki eğitimden yükseköğretime ve hatta yaşam boyu öğrenmeye kadar, eğitimin her aşamasını bu anlayışla güçlendirmemiz gerektiğini düşünüyoruz. Kendi potansiyelini, en üst düzeyde gerçekleştirebilen bireylerin, sadece kendisini ve çevresini değil, ülkemizi her alanda ileriye taşıyacağına inanıyoruz” dedi.

İTSO Eylül Ayı Meclis Toplantısında, Hesapları İnceleme Komisyonu üyesi Kerem Özdemir, Eylül ayı mizanı ile ilgili meclis üyelerini bilgilendirdi.

Toplantıda, gündemdeki konular görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER