Cuma, Ekim 4, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatayİl genelinde 1100 kilometre yol

İl genelinde 1100 kilometre yol

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Başkan Mehmet Öntürk’ün “Hatay’da yol diye bir sorun kalmayacak” talimatıyla başlatılan yol yapım, bakım-onarım, genişletme ve modernizasyon çalışmalarını il genelinde sürdürüyor.

 

HBB Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında il genelinde toplamda 1100 kilometre yol çalışması tamamlanırken, yıl sonuna kadar bu rakamın 1400 kilometre olması amacıyla ekipler çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Asfalt plenti tesislerinin onarılarak faaliyete geçirilmesiyle yol yapım maliyetlerini ciddi oranda düşüren Büyükşehir, 15 ilçede yol çalışmalarında atağa kalkarak ana arter ve caddelerde modernizasyon, yol yapım, bakım-onarımın yanı sıra tarımsal bölgelerin üretim yollarında da sathi kaplama çalışmaları gerçekleştirdi.

Yetkililer Hatay’a yakışır modern yollar yaparak sağlıklı ve güvenli bir trafik ağı oluşturmayı amaçladıklarını bu bağlamda asfalt çalışmalarını yıl sonuna kadar tamamlama hedefinde olduklarını ifade etti.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER