Çarşamba, Ekim 9, 2024
No menu items!
Ana SayfaİskenderunEngelli Basketçilerimiz sezonu açtı

Engelli Basketçilerimiz sezonu açtı

Bölgemizi Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper liginde mücadele eden Tosyalı İskenderun Engelliler Spor Kulübü, 2024-2025 sezonu öncesi İskenderunlularla buluştu.
Yeni sezon açılışına İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Dönmez, MHP İskenderun ilçe Başkanı Turan Bozkurt, İskenderun Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, İş adamı Fatih Tosyalı, İskenderun Gazeteciler Cemiyet Başkanı Diyap Atar, Müsiad Hatay Şube Başkanı Ali Özyurt, Yönetim kurulu üyeleri, Atsiad Başkanı Mithat Ceritbilmez, İş adamı Haluk Alpaydın, Belediye Meclis üyeleri, oda başkanları, İş adamları, gazeteciler ve seçkin davetli topluluğu katıldı.

BAŞKAN ATASEVER’DEN DESTEK TEŞEKKÜRÜ

Tosyalı İskenderun Engelliler Basketbol takımı kulüp Başkanı Suat Atasever yaptığı açıklamada, “Kulübümüze verdiği desteklerden dolayı, Tosyalı ailesi, ve Alpaydın ailelerine ve diğer iş adamlarımıza teşekkür ediyoruz. Engelliler Spor kulübü olarak, Bölgemizde meydana gelen depremin ardından bazı okullarımıza malzeme yardımında bulunduk. Bazı yardıma muhtaç kişilere de tekerlekli sandalye yardımında bulunduk. Desteklerimiz devam edecektir. Grubumuzda aralarında Fenerbahçe ve Galatasaray’ın da bulunduğu çok güçlü rakiplerimiz bulunmaktadır.  Bizlerde kendi bütçemize göre iyi bir takım kurduk.  Önümüzdeki günlerde Kıbrıs’ta turnuvaya katılacağız. Turnuvaya Türkiye’den Fenerbahçe, Galatasaray ile birlikte bizi de davet ettiler” dedi.
Tosyalı ailesi adına konuşma yapan iş adamı Fatih Tosyalı, geçmiş yıllardan beri Engelli spor kulübümüze destek olmaktayız. Destek olmaya da devam edeceğiz” dedi.
İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Dönmez ‘de yaptığı açıklamada, takımımıza destek olacağız. Kulüp tesislerinde bir takım tadilat yapmayı planlamıştık. Fakat sahil kısmında bir projeyi hayata geçirmek için girişimlerde bulunduk. Muhtemelen Kasım ayında projesi tamamlanacak. Bu çalışmaların ardından kulüp tesislerini de tadilatına başlayacağız” dedi.
RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER