Perşembe, Ekim 17, 2024
No menu items!
Ana SayfaİskenderunİMYO 'da ilk Ders uyuşturucudan korunma

İMYO ‘da ilk Ders uyuşturucudan korunma

Hatay Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İSTE personeli ve öğrencilerin katıldığı derste Narkorehber Gençlik Modeli sunumu yapıldı. Davetlerinden dolayı İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci’ye teşekkür eden İskenderun Emniyet Müdürü Nevzat GüneşSizler bizim geleceğimiz, evladımız her şeyimizsiniz. Yarın bizlerin yerinde sizler olacaksınız. Uyuşturucu konusu gençliğin baş belası. Nelerden korunmanız gerektiğini bilmeniz lazım.” dedi.
Rektör Depci ise gençlere hitap ederek “Hepiniz hoş geldiniz. İMYO’da sizinle beraber olmak çok güzel. Eksik binalarımızın yapımı da en kısa zamanda tamamlanacak ve siz tüm imkanlarıyla kampüsünüze kavuşmuş olacaksınız. Davetimizi kırmayarak gelen Emniyet Müdürümüze ve ekibine teşekkür ediyorum. Hayat tecrübelerim öğretti ki kötü arkadaşlar hayatınızı mahvedebilir. Dikkatli olun, dönüşü olmayan yollara girmeyin. Üniversitemiz Türkiye’de ilkleri başarıyor. Biz çok çalışmalıyız ve güçlü olmalıyız ki ülkemiz güçlü olsun, ülkemiz güçlü olsun ki mazlum coğrafyalara yardım edebilelim.” şeklinde konuştu.
Rektör Depci sunumun ardından Emniyet Müdürü Güneş’e MYO Kampüsünde 2024 bağışçının bağışlarıyla ve 91 milyon Türk lirası hibe ile inşa edilen ve geçtiğimiz günlerde açılışı yapılan sınıf ve laboratuvarları gezdirdi.
RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER