Salı, Ekim 22, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatayÇalışkan’dan Baro başkanına ziyaret

Çalışkan’dan Baro başkanına ziyaret

Saadet Partisi Hatay Milletvekili Necmettin Çalışkan, Hatay Baro Başkanlığına yeni seçilen Av. Hatay Tut’u ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. Ziyaret, baro başkanının yeni görevine olan desteği göstermek amacıyla gerçekleşti.

Ziyaret sırasında, Hatay Barosu’nun eski başkanları Av. Nazım Kırık, Av. Cihat Açıkalın, Av. Onur Urhan ve Av. Ahmet Emrullah Çalış da hazır bulundu. Eski başkanlar, Av. Tut ile dayanışma içinde olduklarını belirtmek için ziyarete katıldı.
Baro Başkanlığı görevini devralan Av. Hatay Tut, Milletvekili Necmettin Çalışkan ve beraberindeki heyete nazik ziyaretleri için teşekkür etti. Tut, baronun yeni dönemde hukuk alanında daha etkili adımlar atmayı hedeflediğini vurguladı.
Av. Hatay Tut, Hatay’daki avukatların mesleki gelişimlerini desteklemek ve hukuk sistemine katkı sağlamak amacıyla projeler üzerinde çalışmalar yürütmeye devam edeceklerini belirtti.
Milletvekili Necmettin Çalışkan, Hatay Barosu’nun hem yerel hem de ulusal düzeyde büyük bir sorumluluğa sahip olduğunu ifade etti. Çalışkan, baronun ilerlemeye ve hukuk alanında katkı sağlamaya devam edeceğini dile getirdi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER