Cumartesi, Eylül 21, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenel5 ay sonra bulundu

5 ay sonra bulundu

Dörtyol ilçesinde 5 ay önce kaybolan 17 yaşındaki kız çocuğunu Adana polisi bularak ailesine teslim etti.
Edinilen bilgiye göre, Dörtyol ilçesinde yaşayan 17 yaşındaki D.P. Haziran ayının başında kayboldu. Babası Ali P., Dörtyol İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giderek kızının kaybolduğu başvurusunda bulundu. Bunun üzerine polis ekipleri kız çocuğunun bulunması için çalışma başlattı. Yapılan araştırmada kız çocuğunun Adana’da olabileceği bilgisine ulaşıldı. Bu bilgiyi Dörtyol polisi Adana Emniyet Müdürlüğü ile paylaştı.
Adana Emniyet Müdürü Selami Yıldız, kız çocuğunun bulunarak ailesine teslim edilmesi için özel ekip kurulması talimatını verdi. Talimat üzerine Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Gasp Büro Amirliğindeki deneyimli dedektiflerden bir özel ekip oluşturuldu.
Polis, Adana’nın her yerinde kız çocuğunu aramaya başladı. Aramalar kısa sürede sonuç verdi. Kız çocuğunun Seyhan ilçesi, Onur Mahallesi’nde bir evde olduğu belirlendi. Polis eve yapılan baskında kız çocuğunu buldu. Kız çocuğu polise eski nişanlısına kaçtığını ondan şikayetçi olmadığını söyledi.
Ancak yaşı küçük olduğu için polis kız çocuğunu ve şahsı emniyete getirdi. Şahıs kız çocuğu şikayetçi olmadığı için ifadesi alınıp serbest bırakıldı.
Kız çocuğu ise ailesine teslim edildi

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER