Cuma, Eylül 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenel" CAMİLERİMİZ KUTSAL MEKÂNLARIMIZDIR"

” CAMİLERİMİZ KUTSAL MEKÂNLARIMIZDIR”


İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Camilerimizin; insanı manevi huzura kavuşturmanın yanında, dini ve milli değerlerimizin, vatan ve aile sevgisinin, birlik ve beraberliğin, dostluk ve kardeşliğin, paylaşma ve dayanışmanın öğretildiği kutsal mekânlar olduğunu belirtti.
İskenderun İlçe Müftüsü Mehmet Taştan, Camiler ve Din görevlileri haftası dolayısı ile İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e ziyarette bulundu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” Toplum olarak birbirimize sıkıca bağlanmanın, bir arada kenetlenmenin en önemli kaynağı olan camilerimizde hizmet veren din görevlilerimiz; aydınlatıcı, uzlaştırıcı, bütünleştirici görev anlayışıyla dini konularda halkı aydınlatırken, sosyal sorunlara da çözüm arayan, ulvi bir vazifeyi yerine getirerek toplum hayatında önemli bir görev üstlenmişlerdir. Bu vesile ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nı kutluyorum” dedi.
BAŞKAN SEYFİ DİNGİL’E TEŞEKKÜR
İskenderun Müftüsü Mehmet Taştan, ise her yıl Camiler ve din görevlileri haftasının çeşitli etkinler ile icra edileceğini belirterek,”Bu vesile ile çeşitli ziyaretlerde bulunuyoruz. Müftülük hizmetlerine katkılarından dolayı İskenderun Belediye Başkanımız Seyfi Dingil’e teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER