Çarşamba, Mart 12, 2025
No menu items!
Ana SayfaSamandağEngelli bireylerin yol sorunu çözüldü

Engelli bireylerin yol sorunu çözüldü

Toplumun tüm kesimlerinin huzurunu, güvenliğini, konforunu ve mutluluğunu ön planda tutarak hizmetlerini sürdüren HBB, sokaklarındaki yol sorunu nedeniyle sağlık hizmetlerinden faydalanmakta zorluk yaşayan 4 engelli bireyin yaşadığı yol  sorunu çözüldü

 

Samandağ İlçesi Mızraklı Mahallesinde yaşayan bir vatandaş, aynı sokakta ikamet eden 2 engelli ve 2 yatalak 4 bireyin ikametlerine giden yol nedeniyle ulaşım sorunları yaşadıklarını bildirerek yol da çalışma yapılması yönünde ALO 153 Hattı üzerinden oluşturduğu talep üzerine “Yerinde Çözüm” ekibi harekete geçti.

“Yerinde Çözüm” ekiplerinin mahallede gerçekleştirdiği tespit çalışmalarının ardından Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler ivedi olarak yolda iyileştirme çalışmaları yaparak yolu engelli vatandaşların kullanımına uygun hale getirdi.

BAŞKAN ÖNTÜRK VE EKİBİNE TEŞEKKÜR

Taleplerine cevap verilerek mağduriyetleri giderilen vatandaşlar yolun kötü olması nedeniyle sağlık hizmetlerini almakta ve günlük yaşamlarında sıkıntılar yaşadıklarını belirterek taleplerine anında cevap veren Başkan Mehmet Öntürk ve Büyükşehir ekiplerine teşekkür etti.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER