Salı, Ekim 8, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelBelediyeden İskenderun’a “Engelsiz Atölye”

Belediyeden İskenderun’a “Engelsiz Atölye”

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Kalkınma Bakanlığı Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında 2017 teklif çağrısına “Engelliyim, Engel Tanımam” projesi ile ‘Engelsiz Atölye’ başvurusu yaptıklarını söyledi.

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Kalkınma Bakanlığı tarafından kabul edilen proje kapsamında eski mezbahana binası (3M Garden) tadilat yapılarak TS9111’e uygun hale getirilerek “Engeliz Atölye” oluşturulacağını açıkladı.

PROJE SÜRESİ 12 AY

Başkan Seyfi Dingil, Atölyede 30 engelli bireye bitki yetiştiriciliği, ahşap oymacılığı ve kilim kursları düzenleneceğini belirterek “Proje bittikten sonra Engelli Atölyemizde engelli vatandaşlarımız için çeşitli kurslar düzenlemeye devam edilecektir. Bütçesi SODES tarafından karşılanacak. Proje bütçesi 318.449 TL, süresi 12 ay, sözleşme imzaladıktan 6 ay sonra meslek kursları başlayacak. Proje sözleşmesi imzalandıktan sonra duyuru ve tanıtım çalışmaları yapılacak. Proje detayları proje tanıtım çalışmaları sırasında duyurulacak. Hayırlı Uğurlu Olsun” diye konuştu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER