Cuma, Eylül 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelİskenderun’dan Ağrı’ya Kitap köprüsü

İskenderun’dan Ağrı’ya Kitap köprüsü

Heripus korosunun konserde topladığı kitapları Ağrı Doğubayazıt Nuhun Gemisi Ortaokulu’na ulaştırarak İskenderun’dan Ağrı’ya gönül bağı kurdu.

İskenderun’da şef Erhan Kara yönetiminde Belediye Kültür Merkezi’nde ücretsiz düzenlenen Heripus çoksesli korusunun konserine girişte toplanan kitaplar kütüphaneye konulmak üzere Ağrı Doğubayazıt Nuhun Gemisi Ortaokulu’na ulaştırıldı.

İskenderun Heripus çoksesli korosu şefi Erhan Kara, Ağrı Doğubayazıt Nuhun Gemisi Ortaokulu’na giderek kurulacak kütüphane için kitapları teslim etti. Şef Erhan Kara müzik üzerine sohbet ettiği Ortaokul öğrencileri de İskenderun Heripus çok sesli korosuna kitap desteğinden dolayı teşekkürlerini iletti.

Erhan Kara sosyal ve kültürel içerikli etkinliklere devam edeceklerini ifade ederek “16 Eylül 2017 tarihinde İskenderun Belediyesi Kültür Merkezi’nde ücretsiz düzenlediğimiz konserde topladığımız kitapları Ağrı Doğubayazıt Nuhun Gemisi Ortaokuluna getirdik, bağışladık. Öğrenciler çok mutlu oldular. İskenderun’a, koromuza ve İskenderun halkına kitaplardan dolayı çok teşekkürlerini ilettiler. Yaptığımız bu tarz projelerle gençlere daima ışık olmaya çalışıyoruz. İnsanları mutlu etmek bizi de mutlu ediyor. Biz insanların mutluluğundan besleniyoruz” dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER