Pazar, Eylül 22, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelUYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ TAMAMLANDI

UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ TAMAMLANDI

Samandağ Belediyesi ve KOSGEB işbirliğiyle gerçekleşen Girişimcilik eğitimi 4 Kasım Cumartesi günü tamamlandı. Samandağ Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen eğitimlerde 30 genç girişimci adayı kursa katılım gösterdi. Samandağ Belediyesi eski meclis salonunda gerçekleştiren eğitimler ABİGEM eğitmeni Tansel Öter tarafından verildi.
Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi’nde girişimcilik, girişimcinin özellikleri, iş fikri geliştirme süreci, yapılabilirlik (fizibilite), pazar araştırması, pazarlama planı geliştirme, üretim planı geliştirme, yönetim planı geliştirme, finansal plan geliştirme ve iş planı hazırlama konularında bilgi verildi.
Samandağ Belediyesi yetkilileri tarafından yapılan açıklamada: “Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir öncülüğünde, Samandağ Belediyesi ve KOSGEB işbirliği ile Uygulamalı Girişimcilik Eğitimimizi tamamladık. Bugüne kadar toplamda 1000 kişiden fazla girişimci adayına eğitim verip onlara destek olduk. Son olarak 27 Ekim ile 4 Kasım tarihleri arasında verilen eğitim, 30 girişimci adayın katılımıyla gerçekleşti ve verilen eğitimlerin sonunda 30 adayımızdan hepsi belge almaya hak kazandı. Belgelerini alan bütün girimci arkadaşlara başarılar dileriz.”ifadeleri kullanıldı.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER