Cuma, Eylül 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenel“KULLANMADIĞINIZ EŞYALARINIZI ATMAYIN!

“KULLANMADIĞINIZ EŞYALARINIZI ATMAYIN!

Antakya Belediyesi’nin sosyal belediyecilik çatısı altında yürüttüğü hizmetlerinden bir tanesi de Kardeşinle Sevgiyle Paylaş projesi. Proje kapsamında, Antakya Belediyesi ekipleri, kullanmadığınız giysi, ayakkabı, oyuncak ve eşyaları evinizden alıyor, muhtarlarımızca belediyemize bildirilen ihtiyaç sahiplerimize ulaştırıyor.
Antakya Belediyesi ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım eli uzatmaya, veren el ile alan el arasında bir köprü olarak gönül bağı kurmaya devam ediyor. Kardeşinle, Sevgiyle Paylaş projesi kapsamında hayırseverler tarafından bağışlanan giysi, oyuncak, ayakkabı ve ev eşyaları ihtiyaç sahiplerine ulaştırılarak yüzlerde tebessüm, gönüllerde mutluluk oluyor.
Antakya Belediyesi ekipleri tarafından, hayırseverlerin evlerinden alınmak suretiyle, şehrimizin 95 mahallesinde muhtarlardan alınan bilgiler doğrultusunda tespit edilen ihtiyaç sahiplerinin bizzat evlerine kadar yardım eli uzanıyor. Sizler de kullanmadığınız ev eşyalarınızı, sizin ya da çocuğunuzun giymediği giysi ve ayakkabıları, oynamadıkları oyuncakları bir telefon ile ihtiyaç sahiplerine ulaştırabilir, bu bağa ortak olabilirsiniz.
Yalnızca hayırseverlerin destekleri ile ihtiyaç sahiplerine yardım götüren, Kardeşinle, Sevgiyle Paylaş projesine destek olmak, kullanmadığı fazla eşyalarını evlerinden aldırarak, daha çok ihtiyacı olanlarla paylaşmak isteyenler 0326 213 16 15 numaralı telefondan Antakya Belediyesi ekiplerine ulaşabilirler.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER