Salı, Ekim 1, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelDEFNE GENÇLİK KÜLTÜR VE SANAT EVİ’NDE ÖĞRENMEK; BİR BAŞKA GÜZEL

DEFNE GENÇLİK KÜLTÜR VE SANAT EVİ’NDE ÖĞRENMEK; BİR BAŞKA GÜZEL

Defne Belediyesi’nin çocuklara ve gençlere yönelik kurduğu Gençlik Kültür ve Sanat Evi, eğitici-öğretici kursları ve aktif çalışma programı ile halkın takdirini toplamaya devam ediyor.

Çocukların ve gençlerin Matematik, Fen Bilgisi, Kimya, Türkçe ve İngilizce derslerine çalışma ortamı yakaladığı; Satranç, Resim, Drama, Karikatür, Kil-Seramik, Bağlama ve Gitar kurslarında yeteneklerini konuşturdukları Defne Gençlik Kültür ve Sanat Evi 2300’e yakın öğrencisi ile Defne’nin kültür-sanat merkezi haline geldi.

Geçtiğimiz hafta sonu güneşli havayı fırsat bilip Gençlik Kültür ve Sanat Evi’nin bahçesinde ders gören Karikatür Sınıfı öğrencileri, eğlenirken öğrenmenin tadını Karikatür Öğretmenleri İlker Mansuroğlu eşliğinde çıkardılar.

Çocukların ve gençlerin, okuldan arta kalan zamanlarını olumlu yönde değerlendirip, bilim ve kültür-sanat ışığında yetişmeleri konusunda oldukça önemli bir eğitim merkezi haline gelen Defne Belediyesi Gençlik Kültür ve Sanat Evi, öğrencilerin yanı sıra velilerinde uğrak yeri oldu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER