Cumartesi, Ekim 5, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelErol Bilecik memleket sevdalısı

Erol Bilecik memleket sevdalısı

Hatay Gönüllüler Konseyi Başkanı Tahir Dönmezer, Antakya’lı, TÜSİAD Başkanı Erol Bilecik’i ziyaret etti.
Başkan Dönmezer, TÜSİAD Başkanı Bilecik’e yaptıkları ziyaretle ilgili şu açıklamalarda bulundu:
“Hatay gönüllüleri konseyi; yönetim kurulu ve danışmanlarıyla ziyaret ve kutlamak üzere TÜSİAD Başkanı ve Antakyalı olmasından gurur duyduğumuz iş adamı Erol Bilecik ile tanışma fırsatını bulduk. Sayın Bilecik’in Hatay-Antakya’ya yaptığı hizmetlerin dışında sosyal çalışmalara destek verdiği de bilinmektedir.
Antakyalı olmanın gururu ve beyefendiliği kişiliğiyle, bizlerde uyandırdığı yansımayı tüm benliğimizde hissettik. Antakya ve Hatay’ın meselelerini gündeme getirirken uzaktaki Hataylının bağlı olduğu kentin problemleriyle ilgili tüm bilgilere sahip olduğu ve biran önce Hatay’a ve Antakya’ya uygun projelerin hayata geçirilmesi konusunda çalışmaların gerçekleşmesi konuları toplantı ve ziyaretimizin ana konusu haline gelmiştir.
Hatay gönüllüleri konseyi olarak Antakya ve Hatay için bu güne kadar yaptığımız projelerin hakkında bilgi verdikten sonra, Sayın Erol Bilecik bizlere yapılması ve yapmamız gereken değerli fikirleriyle birlikte, bu çalışmalara destek ve katkı sağlayacağı ifadesi; bizleri daha fazla çalışma ve proje hazırlamamız gerçeğini de ortaya koymuştur.
TÜSİAD Başkanı Erol Bilecik, verdiği mesajlarla ve değerli fikirleriyle gerçekleşen bu toplantı Hatay’ın-Antakya’nın konumuna değer katacağına inancımız kesindir.
Hatay ve Antakya ile ilgili çalışmalarımızda yön verici ve teşvik edici söylemlerinden dolayı teşekkürlerimizi bir borç ad ediyoruz.”

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER