Cuma, Eylül 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenel"ÜZERİMİZDE DOLAŞAN KARA BULUTLARI DAĞITTIK"...

“ÜZERİMİZDE DOLAŞAN KARA BULUTLARI DAĞITTIK”…

Spor Toto 3. Lig 1. Grubunda mücadele eden Erzin Belediye Spor camiasında son 2 haftada kazanılan 6 puanın ardından mutluluk şarkıları söylenmeye başladı. Çanakkale Dardenel galibiyetinin ardından Erzin İlçe stadında Yeni Altındağ Belediye Spor’u da yenerek derin bir nefes alan Erzin Belediye Spor 15 puan ile 14. sıraya yükseldi.
“CAMİAMIZ DAHA BÜYÜK MUTLULUKLARI HAK EDİYOR”
Erzin Belediye Spor Kulüp Başkanı Murad Ergörün, Yeni Altındağ Belediye Spor karşısında alınan galibiyetin ardından yaptığı açıklamada, “Rakiplerimize oranla daha da güzel futbol sergilememize rağmen, son dakikalarda yediğimiz goller çok canımızı yaktı. Son iki haftada kazandığımız 6 puan bir nebze olsa sevinmemize neden oldu. Erzin Belediye Spor’un uzun zamandan beri üzerinde dolaşan kara bulutlar dağılmıştır. Erzin Belediye Spor, bundan sonra da başarılı sonuçlar almaya devam edecektir. Camiamız daha büyük mutlulukları hak ediyor. Bunu da Yönetimimizle, Teknik heyetiyle, Futbolcusuyla, taraftarlarıyla üstesinden geleceğiz” dedi.
ALTIN GOL İLE GELEN ÜÇ PUAN
Erzin Belediye Spor’un 2019 sezonuna kadar sözleşmesi devam eden genç yetenek 21 yaşındaki Fransa doğumlu Yasin Abdioğlu’na tebrikler yağıyor. Yeni Altındağ Belediye Spor’a attığı golle takımına altın değerinde üç puan kazandıran Yasin Abdioğlu’nu soyunma odasında Kulüp Başkanı Murad Ergörün ve takım arkadaşları tarafından tebrik edildi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER