Salı, Eylül 24, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenel"Bu arkadaşlar Dün söylediklerini inkar ederek bugün CHP’ye laf ediyorlar."

“Bu arkadaşlar Dün söylediklerini inkar ederek bugün CHP’ye laf ediyorlar.”

İbrahim Gül sosyal medyadan eleştirdi Mansuroğlu Partiden yanıt verdi
CHP İskenderun İlce Başkanı Yusuf Mansuroğlu Parti binasında düzenşediği baın toplantısnda İsim vermeden MHP Eski İce Başkanı İbrahim Gül ün sosyal medya üzerinden CHP ile ilgili olarak paylaştığı bir yoruma yanıt verdi.

Başkan Mansuroğlu nun konu ilgili açıklaması şöyle:

Birkaç gündür medyada yazılanları takip ediyorum. Hepsine cevap vereceğim. MHP’li iddialı bir arkadaşımızın, CHP’nin gelenek, görenek ve kendi düşüncelerinden uzaklaştığı yönünde, Atatürkçü ve laik çizgiden uzaklaştığı, illegal örgütlerle el ele kol kola birliktelik sergilediği konusunda bir demeci var. Bu soruyu bana soran arkadaşıma ben şunu sormak istiyorum. Bu soruyu gazeteci kimliğinle mi, partili kimliğinle mi yoksa Ak Partili belediye başkanının danışmanı kimliğiyle mi sordun? Önce bunu koyacak ortaya.

Biz Atatürkçü, laik çizgimizden Atatürk’ün inkılap ve devrimlerinden kesinlikle vazgeçmiş değiliz, bu konuda gerekirse canımızı veririz. Biz hala olduğumuz yerdeyiz. Biz Atatürkçüyüz, biz devrimciyiz, biz devletçiyiz, biz milliyetçiyiz ama onların anladığı dilde milliyetçi değiliz. Kafatasçı değiliz. Biz Türkiye Cumhuriyetinin aleyhinde oluşan her türlü belaya karşı gerektiğinde devletin, hükümetin yanındayız. En son doğu Kudüs olayını hatırlıyorsunuz. Burada Türkiye’nin bütünlüğünün sağlanması lazım, hiç kimsenin sınır çizgilerinin değişmesine taraf değiliz.
Bu arkadaşlar geçmişte söyledikleri şeyleri inkar ederek bugün CHP’ye laf çarpmaya çalışıyorlar.
Onların çizgisini herkes biliyor” şeklinde konuştu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER