Cumartesi, Eylül 21, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelERZİN BELEDİYE SPOR'UN ANTALYA KAMPI START ALDI

ERZİN BELEDİYE SPOR’UN ANTALYA KAMPI START ALDI

Beşiktaş’ın eski antrenörü bölgemizin yetiştirdiği Spor adamı Ersin Aka, Erzin Belediye Sporlulara moral verdi..

Spor Toto 3. Lig 1. Grubunda mücadele eden Güney Temsilcisi Erzin Belediye Spor’un devre arası Antalya Belek Limak Arcadia oteli tesislerindeki 12 günlük kamp çalışmaları start aldı. Teknik Direktör Ergün Aytekin idaresindeki Turuncu Beyazlı Erzin Belediye Sporlu futbolcuların hırslı ve azimli olmaları dikkatlerden kaçmadı.
HAZIRLIK KARŞILAŞMALARI
Teknik Direktörü Ergün Aytekin’in verdiği bilgilere göre, Erzin Belediye Spor, Antalya Belek’te kamp süresi içerisinde aralarında 3. Lig 3. Grup takımlarından Osmaniye Spor’un da bulunduğu 5 takım ile hazırlık karşılaşması yapacak. Turuncu Beyazlı ekip Erzin Belediye Sporlular kamp bitişinin ardından İkinci yarının ilk haftasında karşılaşacağı müsabaka için 19 Ocak tarihinde Bayburt’a hareket edecek.
Erzin Belediye Spor’da Teknik Direktör Ergün Aytekin’in yardımcılıklarını Orhan Kozik, Volkan Emrah Saygılar, Uğurhan Doğar ile Fatih Çağlın yapıyor.
ERSİN AKA’DAN MORAL ZİYARETİ
Hatay’ın Erzin ilçesi doğumlu, 2012-2013 sezonunda Samet Aybaba’nın çalıştırdığı Beşiktaş’ta yardımcı antrenör olarak görev yapmasıyla birlikte ülkemizde aralarında 1. Ligde mücadele eden çok sayıdaki takımı da çalıştıran spor adamı Ersin Aka, Antalya’da kamp yapan Erzin Belediye Sporluları ziyaret ederek moral verdi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER