Cuma, Eylül 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelHeripus’tan sosyal sorumluluk konseri

Heripus’tan sosyal sorumluluk konseri


Ücretsiz sosyal sorumluluk çalışmalarına devam eden İskenderun Heripus çok sesli korosu Estonya’da katılacakları festivalin tanıtımını yapacakları konsere girişte bu kez belirledikleri ihtiyaç sahibi çocuklar için eşya toplayacak.

İskenderun’da gençlerden kurulu Heripus çok sesli korosu şefi Erhan Kara, vizyonlarının yaşadıkları kentte kendi çapında konser veren bir koro olması değil, günü geldiğinde şehir dışında ve yurt dışında, İskenderun ve ülkeyi temsil etmek olduğunu belirterek “Bu hedeflerimize adım adım yaklaşıyoruz. Bir sürprizimiz var, bu yıl 27 Temmuz-5 Ağustos arası Avrupa’nın büyük korolar festivaline katılacağız. Bu festivalin adı Europa Cantat, 3 senede bir yapılan, her 3 senede bir farklı ülkede yapılan, Avrupa’nın en büyük korolar festivali. Bu sene de Estonya’da yapılacak ve biz o festivale başvurumuzu yaptık. Hem ülkemizi, hem de İskenderun’umuzu temsil etmeye gidiyoruz” dedi.

KONSER ÜCRETSİZ

Katılacakları festivalin de tanıtımını yapmak için, 2 Şubat 2018 Cuma günü İskenderun Belediye Kültür Sarayı’nda saat 20.00’de bir konser vereceklerini ifade eden Heripus çok sesli korosu şefi Erhan Kara “Daha önceki konserlerimizde kesinlikle ücret almıyorduk, yine konserimiz ücretsiz olacak. Bu defa kitap bağışı toplamayacağız, ancak tespit ettiğimiz 6-15 yaş arası yoksul çocuklar için ihtiyaç malzemeleri toplayacağız. Giyilebilir durumda olan her türlü kıyafet mont, ayakkabı, kıyafet, çorap, oyuncak ve kırtasiye malzemesi gönlünüzden ne kopuyorsa… Konsere girerken getirdiğiniz malzemeler tespit ettiğimiz yoksul çocuklara bağışlanacak” diye konuştu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER