Cuma, Eylül 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelBestami Bilgili Ak Parti İlçe Başkanı

Bestami Bilgili Ak Parti İlçe Başkanı

Ak Parti İskenderun ilçe teşkilatının 6. olağan genel kurulunda belirlenecek başkan adayı için adı geçen beş isimle tek tek görüşen Genel Merkezi’nin Bestami Bilgi’yi işaret etti.

Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Merkezi özellikle Hatay’da sorunsuz bir seçim takvimi gerçekleştirmek için tüm ilçelerde bilgi ve birikimiyle herkesin benimseyeceği isimleri göreve getirmek için işi sıkı tutuyor.

Hatay’da olağan genel kurulları gerçekleştirilen tüm ilçelerde de bu yönde tek listeyle başkan ve yönetim belirlendi. Hatay’ın ikinci büyük ilçesi olan İskenderun’da ise temayül yoklaması yapıldı, 5 adayın ismi öne çıktı. Parti tabanında karşılığı bulunan Abdulkadir Büyüközer, Abdulkerim Güven, Bestami Bilgili, Muhsin Yeter ve Onur Açıkalın bu kez Ak Parti Genel Merkezi’ne çağrıldı.

Gece saatlerinde Beş aday Genel Merkez’de teker teker görüşmeye alındı. Yapılan görüşmenin ardından Ak Parti İskenderun İlçe Teşkilatı Başkanlığına Bekbele Belde Belediye Başkanlığı yapmış Beyazıt Bestami Bilgili işaret edildi.

Genel Merkez’den görev tevdi edilen Bestami Bilgili’nin adı Ak Parti İlçe Başkanlığı işaret edilmesinin duyulması ile sosyal medyada da partili partisiz birçok insanın sosyal hesaplarından tebrikleri dikkat çekti.

Bu arada 10 Şubat Cumartesi günü yapılacak olan 6. Olağan genel kurul da 17 Şubat tarihine ertelendiği bildirildi. Bu tarihe kadar Ak Parti İskenderun İlçe teşkilatında Bestami Bilgili başkanlığında oluşacak tek listeyle kongre gerçekleştirilmesi bekleniyor.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER