Cuma, Eylül 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenel“Destek almak için gittilerimizden nasihat dinledik

“Destek almak için gittilerimizden nasihat dinledik

Körfez İskenderunspor yöneticisi Ahmet Sürer, takımın başarısı için bugüne kadar hiç kimsenin en küçük bir yardımı olmadığını, birkaç kişinin gayret ettiğini söyledi. Sürer, Hatay Süper Amatör Kümesi’nde ligi 5.olarak tamamlayan Körfez İskenderunspor için bir sezonda toplam 380 bin TL harcadıklarını ifade etti.
2017 yılı Temmuz ayında geldiklerinde kulübün adından başka hiçbir şeyinin kalmamış olduğunu gördüklerini, yönetimi devralırken tek hedeflerinin eski coşkulu günlere dönmek olduğunu ifade eden Ahmet Sürer, şunları söyledi:
“Destek almak için gittiğimiz kurum ve kuruluşlardan sadece nasihat dinledik. Yöneticilerimizin katkılarıyla kulübümüze bir sezonda 300 bin TL’si futbolculara olmak üzere toplam 380 bin TL masraf edilmiştir. Gönlümüz isterdi ki binlerce taraftarı olan kulübümüzü yetkilerimiz ve işadamlarımızın desteğiyle üst lige çıkaralım. Ama, İskenderun da futboldaki bazı şer güçler birilerini arkalarına alarak futbolu bu şehirde bitirmek üzere var güçleriyle çalışıyorlar. Ben ve yönetim kurulundaki arkadaşlarım, bu şer odaklarına karşı daha hırslı ve kararlı bir şekilde yolumuza devam ederek kulübümüzü hak ettiği yere taşıyacağız.”
Önümüzdeki sezon için şimdiden çalışmalara başladıklarını belirten Ahmet Sürer, “İskenderun siyasetini, ekonomisini yönlendiren yetkililere çağrım şu: ‘Başka İskenderunspor yok. Gelin el birliği ile bu takımı hak ettiği yere taşıyalım. Şu anda hiç kimseye tek kuruş borcumuz yok. Hatay’ın en iyi kadrosu bizde Şimdi sadece gelecek sezonu düşünüyoruz.”dedi.
Şu anda kulübün kaderine terk edilmiş bir görüntü çizdiğini de belirten Sürer, emeği geçenlere de teşekkür etti.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER