Cuma, Eylül 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenel‘Basit bir ev kazası’ ile ‘Aşk Halleri’ İskenderun’da…

‘Basit bir ev kazası’ ile ‘Aşk Halleri’ İskenderun’da…

Hatay’ın İskenderun ilçesinde tiyatro severler televizyon ve tiyatronun ünlü isimlerinin rol aldığı 10 Martta ‘Basit bir ev kazası’, 1 Nisanda da ‘Aşk Halleri’ adlı iki tiyatro oyununu izleme imkânı bulacak.

AYSA Prodüksiyon Tiyatrosu tarafından sahneye konan, ödüllü oyuncu Günay Karacaoğlu’nun tek kişilik komedi oyunu “Basit Bir Ev Kazası”; 10. sezondur tiyatro seyircisinin vazgeçilmezi olmayı sürdürüyor. Sahnelendiği günden bu yana yoğun ilgi gören oyun, 10 Mart Cumartesi İSTE Mustafa Yazıcı Konservatuar salonunda akşam saat 20.00’de izleyiciyle buluşuyor.

Günay Karacaoğlu’nun muhteşem bir performans sergilediği tek kişilik oyun “Basit Bir Ev Kazası” Songül’ün, toplumun kendini aşma serüveninden de çok da farklı olmayan kendini aşma serüvenini esprili bir dille sahneye taşıyor.

AŞK HALLERİ
Maria Goos’un “Aşk Halleri”nde bir kadın-erkek, karşı cinslerden iki meslektaş, eski iki arkadaş ve eski iki sevgili olarak Richard ve Liz üzerinden kurduğu bu dünya, ilişkilere, geride bırakılanlara, özlemeye, vazgeçmeye ve geri dönmeye dair bir sorgulama.

İskenderunlu tiyatro severler 1 Nisan’da bu kez Maria Goos’un yazdığı, Işıl Kasapoğlu’nun yönettiği Müzik, sinema, televizyon ve tiyatronun önemli isimleri Zuhal Olçay ve Burak Sergen’in rol aldığı ‘Aşk Halleri’ adlı oyunla İSTE Mustafa Yazıcı Konservatuar salonunda saat 20.30’da buluşuyor.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER