Pazar, Eylül 29, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelHBB İŞİTME ENGELLİLER FUTBOL TAKIMI ŞAMPİYONLUK YOLUNDA

HBB İŞİTME ENGELLİLER FUTBOL TAKIMI ŞAMPİYONLUK YOLUNDA

2017-2018 yılı Türkiye İşitme Engelliler Spor Toto 1. Ligi C grubunda mücadele eden Hatay Büyükşehir Belediyesi İşitme Engelliler Futbol Takımı, şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Ligde, 25 puan ile birinci sırada yer alan HBB İşitme Engelliler Futbol Takımı, mücadelesinde son üçüncü haftaya girdi. Önümüzdeki haftalarda karşılaşacağı iki rakibini de alt etmeyi isteyen HBB’li sporcular kazanacağı başarı ile şampiyon olmayı hedefliyor.

HBB İşitme Engelliler Futbol Takımı Sorumlusu Cemil Can, “Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın desteği ile başarılar kazanan takımımız, lig boyunca zorlu mücadelelerin üstesinden gelip ilk sırayı almaya hak kazandı. Ligde son iki rakibimizi de arkamızda bırakarak şampiyon olmayı ve bize destek olan kıymetli başkanımızı onurlandırmak istiyoruz.” dedi.

Türkiye İşitme Engelliler Süper Ligi’nde kalıcı olmayı amaçlayan HBB takımı, başarılarına yenilerini katarak şampiyonlar ligi ve UEFA Avrupa liginde mücadelesini sürdürmek istiyor.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER