Cumartesi, Eylül 21, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelKadın kolları, çalmadık kapı bırakmıyor

Kadın kolları, çalmadık kapı bırakmıyor

Hatay Ak Parti İl Kadın kolları Başkanı Avukat Sabahat Özgürsoy Çelik öncülüğünde Ak Partili kadınlar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılacağı il kongresi için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Kimileri telefon başında Hataylı vatandaşlara ulaşmaya çalışırken kimisi ise saha çalışmasıyla çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayarak Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Hatay’a gelmesini duyurarak kongreye vatandaşları davet ediyor.

Ak partili kadınların bir bölümü İl binasında çağrı merkezi oluşturarak, Hataylı vatandaşlara telefonla ulaşıyor, bir bölümü de ellerine aldıkları tanıtım broşürleriyle mahalle mahalle dolaşarak vatandaşları yapılacak kongreye davet ediyor.

Çalışmaları hızlı bir şekilde sürdürdüklerini belirten Hatay Ak Parti Kadın Kolları İl Başkanı Sabahat Özgürsoy Çelik: “Cumhurbaşkanımız üç gün sonra Hatay’a teşrif edecek. Zamanımız kısıtlı bu yüzden Ak sevdaya gönül vermiş kadın kardeşlerimle birlikte kolları sıvadık. Kimi, oluşturduğumuz çağrı merkezi ile kimisi de zaman zaman sahada broşür dağıtarak Hataylı vatandaşlarımıza ulaşmaya çalışıyor.  Üzerimize düşen tüm görevleri yapıyoruz.” diye konuştu.

Ak Parti Hatay İl Başkanı İbrahim Güler’in çağrı merkezini ziyaret ettiğini dile getiren Başkan Özgürsoy Çelik: “İl Başkanımızda yaptığımız çalışmaları yakından görmek için bizleri ziyareti ile memnun etti. Yaptığımız çalışmalara il başkanımızda yakından şahit oldu. Son olarakta kadın kolları İlçe başkanlarımız bulundukları ilçelerde şehit ailelerini gezerek kongreye davet edecekler. İnşallah coşkulu bir kalabalıkla Cumhurbaşkanımızı, başkomutanımızı karşılayacağız. Ak sevdaya gönül vermiş emeği geçen tüm kardeşlerime teşekkür ediyorum. Rabbim, yar ve yardımcımız olsun” dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER