Pazar, Eylül 22, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelBAŞKAN YAMAN KREŞ TEMELİ ATTI

BAŞKAN YAMAN KREŞ TEMELİ ATTI

Defne Belediye Başkanı Dr.İbrahim Yaman; hayata geçirdikleri Defne Kreş ve Gündüz Bakım Evi projesinin temel atma törenini gerçekleştirdi.

Defne Belediyesi Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri, Personelleri ve Meclis Üyelerinin de katılımı ile gerçekleşen temel atma töreninde çok sayıda çocuğun Defne Belediyesi kreşinden faydalanmasını amaçladıklarını ifade eden Başkan Yaman, tüm Defne halkına hayırlı uğurlu olmasını diledi.

0-3 yaş grubuna hitap eden, 150 çocuk kapasiteli ve 2 katlı tasarlanan Defne Kreş ve Gündüz Bakım Evi, Çekmece Gültepe mevkiinde toplamda 800 m2 lik alanda inşa edilecek.

Defne Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman kreş projesini hayata geçiriyor olmaktan ötürü oldukça heyecanlı ve mutlu olduklarını dile getirdiği konuşmasında; “Çocuklarımızın en hassas dönemlerinde, sevgi dolu bir ortamda eğlenerek öğrenmenin tadına varacakları bir yuvatasarladık. Eğitimli ve uzman öğretmenlerin desteği ile güvenilir bir ortamda büyümelerini hedeflediğimiz Kreş ve Gündüz Bakım Evimiz ile çalışan anne babalarımız, çocuklarını güvenle emin ellere teslim edebilecekler. Geleceğimiz çocuklarımız için hayata geçirdiğimiz projelerin yanı sıra onlar için proje üretmek düşüncesi bile bizleri oldukça heyecanlandırıyor. Aydınlık geleceğin emanetçileri çocuklarımız ne kadar modern ortamlarda yetişirse, geleceğimiz de bir o kadar çağdaş olacaktır. Bu anlamda en özel, en önemli yatırımlarımız her zaman çocuklarımızdır.” açıklamalarında bulundu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER