Pazar, Eylül 22, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelDERYA GÜL’ÜN KİTABI “AH ŞU CAHİL FİLOZOFLAR”ÇIKTI!

DERYA GÜL’ÜN KİTABI “AH ŞU CAHİL FİLOZOFLAR”ÇIKTI!

 

 

“Ayadaki Göz” kitabı ile edebiyat dünyasına adım atan Derya Gül’ün ikinci kitabı “Ah Şu Cahil Filozoflar”Agate Yayınları’ndan çıktı.

 

35 yaşında esrarengiz bir şekilde ölen bir adamın sıradışı hikâyesini konu alan “Ah Şu Cahil Filozoflar”, içeriği kadar farklı bakış açısıyla da dikkatleri çekiyor. Kitabın içerisinde yer alan çizimler ise çağdaş sanatçı Serkan Bayer’in imzasını taşıyor. Bir yazar ve bir ressamın dokunuşları ile hayat bulan “Ah Şu Cahil Filozoflar”, sadece kitapseverlerin değil, tüm sanatseverlerin de keyif alacağı bir esere benziyor.

 

“Ah Şu Cahil Filozoflar” eseriyle Derya Gül, bir adamın ölümünün ardındaki sır perdelerini tek tek aralarken, bunu hem sürükleyici olaylarla ele almakta hem de karakterlerin düşüncelerinin ardında yatan felsefi görüşleri de aktarmaktadır. Okuyucuyu sürekli kitabın içerisine dahil eden yazar, aslında zaman öldürmek adına yapılan her şeyin bir nevi insanın kendini öldürmesi olduğunu da vurguluyor. Hem karakterlerin yapısı hem de olayların kurgusu ile aslında ince ince işlenmiş bir simgesellik göze çarpıyor. Zaman konusunu da farklı açılardan ele alarak aslında birden çok konuya simgesel göndermelerde bulunuyor.

 

Konu ve olayların bir bilmece çözer gibi ilerlemesiyle, insanın kendini bulma sürecinde önce belki de kaybolması gerektiğini de vurgulayan “Ah Şu Cahil Filozoflar”, aynı zamanda birçok ünlü düşünürden, filozoftan tutun da birçok şair ve edebiyatçıya da dokunan zekice kurgulanmış, etkileyici bir roman…

 

Eser Adı: Ah Şu Cahil Filozoflar

Yazar adı: Derya Gül

Yayınevi:Agate Yayınevi

Dizi Adı: Felsefe Dizisi

Türü: Roman

Kapak Tasarımı: Serkan Bayer

Basım Tarihi: Mart 2018

Basım Bilgisi: (1. Basım)

Sayfa Sayısı: 200

Kitap Boyutları: (14,8 x 21 cm)

ISBN No: 978-605-67785-3-7

Barkod No: 9786056778537

Etiket Fiyatı: 22 TL

Çıkış tarihi: Mart 2018

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER