Pazar, Eylül 22, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelİktidar İçin Mücadeleye Devam…

İktidar İçin Mücadeleye Devam…

CHP’de Küskünlük Yok

 

CHP’de önceki gün açıklanan ve dün YSK’ya verilen Milletvekili Adayları Hatay Listesi tabanda memnunluk yaratırken, listede kendilerine yer bulamayan aday adayları, Parti kararına saygısını ifade edip desteklerini sürdüreceğini ve mücadeleye devam edeceklerini duyurdu. CHP’de, bu mücadelenin içinde olacağını bildirip aday olamayan aday adaylarından bazıları ve yorumları şöyle:
EYÜP HOCA (CHP Milletvekili Aday Adayı-Avukat): “Milletvekili aday adaylığımda bana güvenen ve destek olan Parti büyüklerime, Parti teşkilatlarına, dostlarıma, arkadaşlarıma ve aileme sonsuz teşekkür ve şükranlarımı sunarım. 2018 Haziran seçimlerinin ülkemize, bölgemize ve ilimize barış getirmesini temenni ederim. Bu yolda, partime ve aday arkadaşlarıma destek sunmayı bir görev olarak gördüğümü belirtmek isterim. Geleceğimizi geri almak ve çocuklarımıza güzel bir gelecek sunmak için el ele, yan yana mücadeleye devam edeceğiz. Aday arkadaşlara başarılar dilerim.”
AHMET DOLGUN (CHP Mil. Aday Adayı): “24 Haziran 2018 Milletvekilliği seçimlerinde aday olamadım. Aday Adayı olarak girdiğim bu süreçte Allah’tan hakkımda hayırlısını diledim ve inanıyorum ki bu sonuç benim için hayırlıdır. Bu süreçte bana destek veren tüm eş dost arkadaş ve tanıdıklarıma çok teşekkür ederim. Bu vesile ile aday olan tüm arkadaşlara başarılar diliyor, vatanın bölünmezliği, güvenliği, huzuru ve ülkemiz sorunlarının çözümü noktasında yanlarında olduğumu ve var gücümle çalışacağımı belirtmek isterim. Saygı ve sevgilerimle.”
MEHMET KAYNAK (CHP Mil. Aday Adayı): “Değerli yol arkadaşlarım… 27. Dönem Milletvekili aday adaylık başvurusunu görüş ve desteğinizi alarak yaptım. Genel Merkezimizin verdiği karara doğrultusunda listede yer almadım. Hedefimiz, Partimizin daha iyi bir sonuç alması ve bu yanlış, gidişata ‘dur’ demesini sağlamak. Listede yer alan arkadaşlarımı kutluyor, başarı diliyorum. Başarmak zorundayız. Bu çıktığım yolda destek veren tüm dost ve sevenlerime saygı ve sevgilerimi sunuyorum.”
MEHMET GÖNENÇ (CHP Mil. Aday Adayı): “Sevgili yol arkadaşlarım, değerli Partililerimiz… 27. Dönem milletvekili aday listemiz dün itibariyle açıklanmıştır. Listeye giren 11 adayımıza, yoldaşımıza başarılar diliyorum. Gün, ayrışma değil, faşizme karşı bir olma günü. 24 Haziran’da hep beraber karanlığı aydınlığa çevireceğiz. CHP’ye, demokrasiye ve halkların kardeşliğine olan inancımla mücadeleye devam. Biz kazanacağız, halk kazanacak.”

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER