Cuma, Eylül 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenel"Çok iddalıyız!"

“Çok iddalıyız!”


Vera Boulevard Cafe restoran, düzenlenen sade bir törenle hizmete girdi. Restoranda cafenin yanı sıra, et, balık ve dünya mutfağından menüler sunulacak.

Yıllardır içecek ve eğlence sektöründe faaliyet gösteren Mustafa Özen ve Av. Bülent Akbay’ın ortaklığındaki İskenderun Meteoroloji Müdürlüğü yanında bulunan Vera Boulevard’ın açılışına İskenderun belediye Başkanı Seyfi Dingil, Arsuz Belediye Başkanları Nazım Culha, ve davetliler katıldı.

Açılışta konuşan restoran ortaklarından Av. Bülent Akbay, mekanın diğerlerinden farklı olan yönlerinin ücretsiz olarak gün boyu oturulabileceği, kalitenin ucuza elde edilebileceği bir nokta halinde olması olduğuna dikkat çekerek, restoranın faaliyete girmesinde kendilerine destek verenlere teşekkür etti.

İskenderun Belediye Başkanı Dingil de, Mustafa Özel ve Bülent Akbay’ı yıllardır tanıdığını dile getirerek iki girişimciye ait olan bu mekanın adından söz ettireceğine inandığını dile getirerek “Bir mekanın açılması, hizmeti kadar sürdürülebilirliği çok önemlidir. Burası daha önce iki kişi daha açmıştı. Umarım bu ortaklar burayı uzun süre işletir” dedi.

Arsuz belediye Başkanı Culha da, kendin en güzel noktasında hizmet vermeye başlayan mekanın hayırlı olması dileğinde bulundu.

“Hatay bizim baş tacımız, namusumuz”
Kurdela kesiminin ardından ortaklardan Mustafa Özen, belediye başkanlarına mekanı gezdirerek bilgiler verdi. Özen, Vera’nın İspanyolcada köy, alan, Arapçada da arındırılmış, saf anlamlarını taşıdığını hatırlatarak “Burada et, balık ve dünya mutfağından örnekler sunacağız. Çok iddialıyız” dedi. Davetlilere mutfağı da gezdiren Özen, bir restoranın en önemli yerin mutfak olduğunu dile getirerek, bilgiler aktardı.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER