Cumartesi, Eylül 21, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelCEMEVİNDEN BAŞKAN NEHİR’E ZİYARET

CEMEVİNDEN BAŞKAN NEHİR’E ZİYARET

Samandağ Cemevi Derneği Başkanı Tevfik Fatmaoğulları, yönetimi ve üyeleri Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir’i makamında ziyaret etti. 2 Temmuz Sivas Anmalarına katılan Cemevi Derneği Başkanı ve üyeleri , sağladığı katkılardan dolayı Başkan Nehir’e teşekkür ziyaretinde bulundular.

Geçtiğimiz günlerde Samandağ Cemevi Derneği olarak Sivas Anmalarına gidilerek Sivas’ta yaşamını yitiren 37 can anılmıştı. Başkan Nehir anmalara katılan dernek üyeleri ve vatandaşlara duyarlılıkları ve göstermiş oldukları hassasiyet için teşekkür ederek; “  biz bir aradaysak, biz birlikteysek bu ülkenin de çocuklarımızın da geleceğinin teminatı bu birlik ve beraberliktir. Sivas’ta canlarını yitirenlerin ailelerinin acılarını paylaştınız. Hem Sivas Şehitlerinin ailelerine verdiğiniz  değerli desteklerinizden hem de bu duyarlılığınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Sivas’ta yaşamını yitirenleri sevgi ve özlemle anıyoruz  “ dedi.

Samandağ Cemevi Derneği Başkanı Tevfik Fatmaoğulları; “Samandağ Belediye Başkanımız sayın Mithat Nehir’in katkıları ile bu sene de Sivas anmalarına katılım sağladık. Bu anlamda Sivas katliamında yitirdiğimiz canların ailelerinin acılarını paylaştık. Sağladıkları katkı ve yardımları için Samandağ Belediye Başkanımız sayın Mithat Nehir’e teşekkür ediyoruz. Ayrıca, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr.Lütfü Savaş’a desteklerinden dolayı  tekrar teşekkür ederiz.” dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER