Cuma, Eylül 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelŞehit Polis Muhammet Oğuz Kılınç ismi yaşatıldı…

Şehit Polis Muhammet Oğuz Kılınç ismi yaşatıldı…


Hatay’ı 3.’ncü ligde 4 sezondur temsil eden Erzin Belediye Sporun maçlarının oynandığı Erzin İlçe Stadyumu 15 temmuz hain Fetö kalkışmasında Ankara da şehit olan polis Muhammet Oğuz Kılınç ismi ile taçlandırıldı.
Erzin İlçe Emniyet müdürlüğünde 8 yıl görev yapan polis memuru Zeki Kılınç’ın oğlu olan Muhammet Oğuz Kılınç, babasının tayininin Erzin’e gelmesi ile birlikte Erzin’de ikamet etmiş oldu.11 yaşında Erzin’e gelen Muhammet Oğuz orta ve lise öğrenimini Erzin’de tamamladı. Çalışkan ve başarılı olan Muhammet baba mesleğini tercih ederek polislik mesleğine başladı.
Görev yaptığı Ankara Gölbaşı Özel Harekat merkezinde Fetö’nün 15 Temmuz da gerçekleştirmeye çalıştığı kalkışmada açılan ateş sonrasında şehit oldu.
Şehid’in cenazesi babasının görev yaptığı Antalya Emniyet Müdürlüğünde yapılan törenin ardından Altınova şehitliğine defnedilmişti.Daha sonra Şehid’in ismi babasının görev yaptığı Altınova Emniyet Polis Karakolu binasına verilerek adı yaşatılmış oldu.
Erzin’de bir feva örneği göstererek Erzin İlçe stadyumuna şehit polis memuru Muhammet Oğuz Kılınç ismi verilerek bir kez daha şehid’in ismi ölümsüzleştirildi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER