Cumartesi, Ekim 5, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelYelkencilerimiz, ikincilikle yetindiler

Yelkencilerimiz, ikincilikle yetindiler


İstanbul Yelken Kulübü ile Fenerbahçe Doğuş yelken şubesinin sezon öncesi düzenlediği hazırlık kampına katılan ve düzenlenen yarışlarda İskenderun yelken kulübü Optimist takımı ikinci olarak kente döndü.

İstanbul’da 20-29 Temmuz 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilen kamp ile çeşitli kategorilerdeki yarışlara İskenderun ekibi Nurettin Mert Sütlü, Firdevs Yeğin, Aras Çınar, Eren Oğuzhan ve Jan Kanbolat’tan oluştu.

İskenderun yelken kulübü optimist takımı, İstanbul Takım Şampiyonasında güçlü rakipleri, Heybeliada, Marmara, Fenerbahçe ve Galatasaray ekipleri galibiyetlerinin ardından finalde İstanbul yelken takımına mağlup oldu, şampiyonayı ise ikinci olarak tamamladı.

İskenderun yelken Antrenörü Gökhan Durkal İstanbul’daki kamp ve yaptıkları takım yarışında ikinci olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek “Aldığımız sonuçlar Kulüp olarak bizleri çok sevindirmiş, gururlandırmıştır. İskenderun’u her platformda başarıyla temsil eden sporcularımı tebrik ediyorum. Biz onlara güveniyoruz, üstlendikleri misyonu her alanda göstermek için verdikleri mücadeleye şahidiz. Türkiye’nin önde gelen büyük kulüpleri arasından sıyrılarak şampiyonluğu kıl payı kaçırmış olmamıza rağmen elde edilen sonuç gerçekten gurur verici” diye konuştu.

9-12 Ağustos tarihlerinde Göztepe-İzmir’de de gerçekleşecek olan Türkiye Takım şampiyonası öncesi İstanbul kendileri için güzel bir hazırlık kampı olduğunu sözlerine ekleyen Antrenör Durkal “Bu arada Bizleri çok iyi ağırlayan İstanbul yelken ve Fenerbahçe Doğuş yelken şubesine, Sayın Yalçın Gürkan ve Selma Altay Rodopmana, Antrenörler Necdet Gürsel, Ertaç Sunman ve Ercan Karagüne sonsuz teşekkür ederiz” dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER