Cumartesi, Eylül 21, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenel"Köy yollarımızın berbat durumda olduğuna üzülerek şahit olduk. "

“Köy yollarımızın berbat durumda olduğuna üzülerek şahit olduk. “

MHP Hatay Milletvekili Lütfü Kaşıkçı, Meclis’in tatile girmesiyle birlikte geldiği seçim bölgesinde, günde 4-6 köy programı ortalaması ile vatandaşlarla bir araya geliyor. Kaşıkçı, birkaç gündür Kırıkhan ve Hassa ağırlıklı geziler yapıyor.
MHP’li Vekil Kaşıkçı’nın ziyaretlerdeki konuşmalarından özet bilgiler şöyle:
“Yaklaşık 10 gündür sahadayız. Son Hassa ziyaretimiz başta olmak üzere, birçok yerde köy yollarımızın çağın oldukça gerisinde ve berbat durumda olduğuna üzülerek şahit olduk. Hassa ilçemizde, özellikle Güvenç ve Mazmanlı istikametlerindeki yolların mevcut hali gerçekten içler acısı. Bozuk yollar nedeniyle vatandaşlarımız birçok mağduriyet yaşamaktadır. O yolları kim kullanıyor? Okula giden öğrenciler, tarlasına giden çiftçiler, hastasını yetiştirmek isteyen anne ve babalarımız, ziyarete gelen misafirler vs… Yollar, bu bozuk ve kullanılmaz haliyle birçok riski barındırıyor ve araçların yıpranmasını da göz önünde bulundurursak, birçok ekonomik zarara da neden oluyor. Sorumluluk hisseden yeni nesil bir siyasetçi olarak bu konuda da elimizi taşın altına koymaya hazırız.”

MHP’li Vekil Lütfü Kaşıkçı, yerel seçimler öncesi anlamlı bir de mesaj verdi. Kaşıkçı mesajında “Üç hilal sancaklı hiçbir belediye köylerimize uzak değildir” dedi.
MHP’li Vekilin açıklamalarından özet şöyle:
“Millete dokunmayan ve onların sorunlarını paylaşmayan bir anlayışı tüm kalbimizle reddediyoruz . Bu anlamda hem ilçe belediyelerimizi hem de Büyükşehir Belediyemize köy yollarımız ile ilgili sorumluluklarını hatırlatıyor ve bu bölgeleri öncelikli eylem planlarına dahil etmelerini bekliyoruz. Şahsım da bu konuda hem ilçe hem de büyükşehir belediyeleri ile birlikte yükü paylaşmaya ve sorumluluk almaya hazırım. Son çare de bu hizmetler gelmeyecek olursa gönlü geniş ve vatanın her karışına aynı tutkuyla bağlı olduğuna kefil olduğumuz MHP’li belediye başkanlarımıza gideceğiz. Biliriz ki millet göreve çağırırsa Hatay’ın ilçeleri memleketin hiçbir noktasına uzak sayılmayacaktır.”

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER