Pazar, Eylül 22, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelVali Ata Mülki Amirler ile vedalaştı

Vali Ata Mülki Amirler ile vedalaştı


Cumhurbaşkanlığı 2018/157 sayılı atama kararları ile Hatay’daki görev süreleri sona eren ve başka görevlere ataması yapılan Vali Yardımcısı Orhan Mardinli ve Hasan Gündoğdu, Antakya Kaymakamı Eflatun Can Tortop, Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın, Kırıkhan Kaymakamı Mustafa Erkayıran ve Kumlu Kaymakamı Adnan Karaosmanoğlu onuruna Hatay Valisi Erdal Ata ve eşi Nazan Ata ev sahipliğinde veda yemeği düzenlendi.

Savon Otel’de gerçekleşen yemeğe, Vali Yardımcıları Orhan Mardinli, Nursal Çakıroğlu, Aydın Tetikoğlu, Erol Özkan, Bilal Ölmez, Mahmut Hersanlıoğlu, Meral Batı Demirbaş ve ilçe kaymakamları katılım gösterdi.

Mülki idare amirleri ile beraber görev yapmaktan, onları tanımaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Ata,yaptıkları meskleğin bir özelliğinin belli bir süre görev yaptıkları,güzel ilişkilerin kurulduğu yerden belli bir süre sonra ayrılmak durumunda kalmak olduğunu dile getirdi. Vali Ata; “Hatay’da yaptığınız başarılı çalışmalar, hizmetlerden dolayı sizlere teşekkür ederim. Yeni görevlerinizde sizlere başarılar diliyorum. Gideceğiniz yerlerde de üstün başarılara imza atacağınıza inancım büyük”şeklinde konuştu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER