Cumartesi, Eylül 21, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelÖMER BAYRAKTAR UMUDUN SESİ’NDE…

ÖMER BAYRAKTAR UMUDUN SESİ’NDE…

 

Aşkın, umudun, barış ve kardeşliğin sesi, Nebih Nafile, “Umudun Sesi” şiir ve türkü rüzgârı radyo programında bu hafta özel bir konuğu ağırlıyor.

“Örnek Kıdemli Bilge Vatandaş” ödüllü Antakya’nın en eski eczacılarından edebiyat gönüllüsüÖmer Bayraktar canlı yayın konuğu olacak. Özellikle divan edebiyatından örnekler sunacak olan Bayraktar,Kültür-Sanat-Edebiyat içerikli “Umudun Sesi”şiir ve türkü rüzgârı programında şair Nebih Nafile; aşkı, umudu, sevdayı, direnci,sevgiyi işleyen ana temasıyla sesini radyo dinleyenlerine 12.yılında ilk günkü heyecanıyla duyurmaya devam edecek.

Anadolu’nun birçok yerinde katıldığı festivallerde çalıp seslendirdiği türkülerde ve okuduğu şiirlerde Hataylıların sesi, program yapımcısı Nebih Nafile; bugüne kadar gerek il içinden gerekse il dışından sayısız edebiyatçı ve sanatçıları konuk etti.

Aşka çağıran, sevgiye, güzelliğe, umuda ses veren ezgilerle 11Ekim 2018 Perşembe akşamı saat 19.30’da başlayacak özel programında, kendisine ait okuyacağı şiirlerin yanı sıra edebiyatımızın usta şairlerin şiirlerine de yer verecek.

Nebih Nafile ile “Umudun Sesi”radyo programı, her perşembe akşamı saat 19:30’da 89,2 frekansta Radyo Akdeniz’de.

 

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER