Pazar, Eylül 22, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelÜCRETSİZ ARAPÇA KURSU SAMANDAĞ’DA BAŞLADI

ÜCRETSİZ ARAPÇA KURSU SAMANDAĞ’DA BAŞLADI

Samandağ Hizmet  Vakfı tarafından düzenlenen Arapça dil kursu başladı.

Yoğun ilginin yaşandığı kurs ilk gününde Vakıf Başkanı Mithat Nehir ve yönetim kurulu üyeleri kursiyerlerle bir araya geldi.

Vakıf yönetim kurulu başkanı Mithat Nehir ,yönetim kurulu üyeleri Dr. Fidayet Duman, Dt. Adnan Girişken, ilk günde yaşanan ilgiden dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler.  4 ay sürecek kurs sonunda kursiyerlere sertifika verileceğini ifade ettiler.

Vakıf Başkanı Mithat Nehir:” Bugün bizim için çok anlamlı bir gün. Yoğun bir çaba sonucunda bugüne erişmiş olmanın keyfini yaşıyoruz. Bu vakfı üç gönüllü arkadaş bir araya gelerek kurduk.2013 yılında bu süreci başlattık. İçinde yaşadığımız coğrafya  kadim bir kültüre sahiptir.Bu eğitimlerin amacı kültürümüze,geçmişimize sahip çıkmak ,köklü bir kültürü daha ileriye taşımaktır. Bir hayalimiz vardı ve bugün bu hayalimizi gerçekleştirmenin kıvancını yaşıyoruz. Bu kursta verilecek eğitimle   Arapçayı daha iyi öğrenmenizi, okumanızı, akıcı konuşabilmenizi hedefliyoruz. Çocuklarımıza da bu dili en iyi şekilde öğretelim. Bu dili kuşaktan kuşağa aktarabilirsek kültürel zenginliğimizi koruyabileceğiz. Bizler bu zenginliğin  farkındayız.Bu zenginlik korunmalıdır. Arapça dünya da en çok konuşulan dördüncü dildir. A1 seviyesinde bu dili öğrenmeniz için 136 saat eğitim görmeniz gerekmektedir. Bu süre içinde eğitiminizi başarı ile tamamladığınız takdirde  amacımıza ulaşmış olacağız.Hayatınızın bütününde bu dilin avantajlarınızı yaşayacaksınız. “ifadelerine yer verdi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER